fredag den 26. oktober 2012

Hvidløgsmarinerede Tigerrejer


HVIDLØGSMARINEREDE TIGERREJER (6-8 personer)
  • 1 pose frosne rå tigerrejer (de grå)
  • 2-4 fed hvidløg
  • 1 tsk tørret dild
  • 3-5 spsk. rapsolie
  • salt & peber
  • rucola
Dette er en enkel, men utrolig lækker forret. Tag rejerne op af fryseren i god tid, så de når at tø op, eller læg dem frosne i et dørslag og sæt dem under den lunkne vandhane, til de begynder at blive bløde. Fjern skallen fra rejerne. Dette kan gøre ved at tage fat i skallen på indersiden hvor benene sidder. Lad halen blive på. Skyld dem til slut i koldt vand.

Knus hvidløgene ned i en skål og tilføj de øvrige krydderier og olien. Vend rejerne i marinaden og lad dem ligge i en dyb tallerken i en halv time inden de steges. Man kan også stille dem nogle timer på køl.

Steg dem med høj varme på en pande til de begynder at blive brune. Kom gerne overskydende olie fra den dybe tallerken på panden. Rejerne skal ha' ca. 5 min på hver side. Server dem på rucola som forret,


Ingen kommentarer:

Send en kommentar